Restaurant Forat 19 | Platja d'Aro

La nostra cuina

Amb una carta variada i estacional, les tapes, carns de Girona a la brasa, plats combinats i especialment els platets i guisats que elabora Ana, han convertit el Restaurant Forat 19 en una recomanable i encertada elecció per a tota mena de celebracions, des d’una reunió familiar o de negocis, fins a una jornada de golf amb amics.

Ana Garcia | Restaurant Forat 19
Ana García Martín-Bejarano

Practiquem una cuina basada en un producte de primera qualitat i sense pretensions. La cuina tradicional de tota la vida, variada i estacional, amb una gran varietat d’opcions gastronòmiques, sempre amb aquesta picada d’ullet a Andalusia que aporta Ana, la nostra cuinera gaditana.

Una excel·lent selecció de tapes i entrants, carns amb denominació d’origen de Girona, peix fresc de llotja elaborat amb el màxim respecte al producte i àgils plats combinats pensats per a aprofitar al màxim la jornada de golf.

Però el que fa diferent a aquest restaurant són les receptes tradicionals cuinades a foc lent, amb l’afecte i la senzillesa que Ana imprimeix en les seves elaboracions.

Bon profit!

Les nostres especialitats